post image
V

Mijn VvE (eigenaarsportaal)

Met ‘Mijn VvE’ (het eigenaarsportaal) heeft u overal en op elk gewenst moment toegang tot uw VvE-gegevens en inzicht in de laatste stand van zaken. Met een unieke inlogcode kunt u bijvoorbeeld uiteenlopende documenten inzien en downloaden, zoals de notulen, jaarstukken, begrotingen en verzekeringen. Ook kunt u via ‘Mijn VvE’ een technische storing melden of een reparatieverzoek indienen. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kijk dan op de pagina ‘FAQ’ wat u kunt doen.

In behandeling nemen van het reparatieverzoek
Uw ingediende reparatieverzoek zal in behandeling worden genomen door het servicebureau van VP&A. Als de klacht duidelijk is omschreven en de benodigde informatie wordt verstrekt, dan kan er meteen een onderhoudspartij worden aangestuurd om uw klacht te verhelpen. Zodra de opdracht is verstrekt ontvangt u hiervan een bevestiging met de gegevens van de onderhoudspartij die de klacht zal komen verhelpen. Mochten er nog vragen zijn, dan zal de medewerker van het servicebureau eerst telefonisch of per mail contact met u opnemen.

Status
De status van uw reparatieverzoek kunt u volgen via het eigenaarsportaal van uw VvE.

  • log in op het eigenaarsportaal van uw VvE
  • druk links bovenin op Laat menu zien
  • kies onder het tabblad Gebouw beheer voor Reparatieverzoeken en opdrachten

Wie betaalt de kosten van de reparatie?
Reparaties aan de gemeenschappelijke delen van de VvE worden betaald door de VvE. Hiervoor is een post opgenomen op de begroting die jaarlijks wordt vastgesteld door de vergadering.

Het kan voorkomen, bijvoorbeeld bij een verstopping of lekkage, dat vooraf niet duidelijk is of de oorzaak van het gebrek zich in een privé of gemeenschappelijk deel bevindt. In dat geval kunnen wij na overleg met u, een opdracht uitzetten op basis van ‘kosten ongelijk’. Dit betekent dat aan de hand van de oorzaak zal worden bekeken aan wie de herstelkosten worden doorbelast. Blijkt de oorzaak vanuit een privé gedeelte te komen, dan zullen de kosten voor uw rekening zijn. Bevindt de oorzaak zich in een gemeenschappelijk deel van de VvE, dan wordt de factuur door de vereniging voldaan.

Naar ‘Mijn VvE’

V