Dienstverlening

VP&A voert het beheer van verschillende vastgoedobjecten en complexen. Van winkelcentra tot grondgebonden woningen en van kantorenparken tot appartementencomplexen. Bij al deze vastgoedobjecten draait het om aandacht voor het vastgoed en aandacht voor de huurder. Continuïteit en een constructieve prettige samenwerking met onze opdrachtgevers staat hier bij VP&A voorop.

Het beheren van vastgoedobjecten omvat de volgende hoofdzaken:

  • Financieel beheer,
  • Commercieel beheer
  • Bouwkundig beheer
  • Storingsdienst (servicebureau)

Financieel beheer

Onder financieel beheer valt onder andere: versturen van de facturen, innen van de huren, maken van de maandelijkse huurafrekening, doorvoeren van de jaarlijkse indexering en het debiteurenbeheer.

Commercieel beheer

Onder commercieel beheer verstaan wij het op de juiste wijze benaderen en contact onderhouden met huurders. Huurders dienen met hun vragen bij de beheerder terecht te kunnen. De verstandhouding tussen huurder en verhuurder proberen wij als beheerder optimaal te houden.

Bouwkundig beheer

Op bouwkundig gebied zorgen wij er voor dat de gebouwen in opperbeste staat blijven door tijdig onderhoudskwesties te signaleren, offerte trajecten op te zetten en de onderhoudswerken te begeleiden. De MeerJarenOnderhoudsPlanning (MJOP) wordt, in de meeste gevallen, als basis gebruikt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Servicebureau

Huurders kunnen met klachten van technische aard en storingen zowel overdag als in de avonduren en weekenden terecht bij ons servicebureau. De technische klachten of storingen worden direct uitgezet om te worden verholpen.

Schadeservice / reparatieverzoek
Huurders kunnen gebruik maken van het 24/7 servicebureau. De technische klachten c.q. reparatieverzoeken worden geregistreerd en de huurders worden direct geholpen.

Splitsingsadvies

Als deskundige op het gebied van VvE’s adviseren wij ontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties bij de totstandkoming van splitsingsaktes. Door onze ruime ervaring in het beheer van VvE’s zorgen wij ervoor dat het gebouw ook na de splitsing op een praktische manier kan worden beheerd.

Bijzonder beheer / Financieel beheer

Soms doen zich omstandigheden voor waarin partijen er voor kiezen om het beheer uit handen te gegeven zoals bijv. bij faillissementen. Wij verzorgen dan alleen het financiële beheer. Wij gaan dit soort uitdagingen niet uit de weg en denken graag mee met de opdrachtgever.

Vraag offerte aan

Als u een beheerder zoekt die actief is en verstand van zaken heeft, klik dan op vraag een offerte aan. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.