post image
V

VvE Voordeel

Wij proberen onze klanten, waar mogelijk, voordelen te bieden. Zo hebben wij op meerdere gebieden samenwerkingen lopen om deze voordelen te kunnen geven. En als wij kansen zien om dat uit te breiden, dan doen we dat graag.

Talent 4 Service (huismeesterdienst / dagelijks onderhoud)

Op het gebied van klein onderhoud en huismeesterdiensten, werken wij samen met Talent 4 Service. De werknemers van Talent 4 Service zijn zij-instromers met een affiniteit voor techniek. Voordat ze aan de slag gaan, krijgen ze een interne opleiding. Met dit initiatief helpen wij mensen aan het werk. De klanttevredenheid op dit onderdeel is met een 9.2 in de afgelopen maanden erg hoog. Ook het tarief is scherp dus het levert de VvE ook een financieel voordeel op.

HIT Profit (energie)

Op het gebied van energie hebben wij een samenwerking met HIT Profit. Zij volgen de markt van energie op de voet en kopen energie in op verschillende momenten wanneer dat gunstig is. Dit levert voordeel op voor onze klanten.

Just Go (auto delen)

Met Just Go van Terberg Leasing zijn wij een samenwerking aangegaan op het gebied van auto delen.

Het idee is eenvoudig. Bewoners binnen een VvE kunnen via een app gebruik maken van een deelauto die alleen beschikbaar is voor leden binnen de VvE. Alleen als je gebruik maakt van de auto, betaal je voor het gebruik. De VvE kost het verder niets en loopt geen enkel risico. Leden van de VvE kan dit dus een financieel voordeel opleveren of een extra stukje gemak.

Wanneer er veel animo is, kan het aantal auto’s (of andere voertuigen) worden uitgebreid. Wanneer er te weinig animo is, wordt de auto weer kosteloos weggehaald. Wat een feit is, is dat een auto in bezit hebben duur is, en een deelauto (bijv. als tweede auto) een stuk voordeliger is per gereden kilometer.

Inkoopvoordelen bij groot onderhoud

Op het gebied van groot onderhoud proberen wij werken te bundelen als dat uitkomt (bij. schilderwerk, dakwerkzaamheden). Door grootschalig in te kopen, kunnen betere voorwaarden worden bedongen.

V