Dienstverlening VvE Beheer

Vanuit vier kantoren in Midden- en Zuid Nederland en met 50 medewerkers zijn wij, dankzij onze jarenlange ervaring en omvang, een solide partner op het gebied van VvE-Beheer. Wij verzorgen reeds het beheer van ruim 800 Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland. Betrouwbaarheid, continuïteit, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid staat in onze dienstverlening centraal. Ieder jaar monitoren wij deze zaken in een klanttevredenheids-onderzoek om onze dienstverlening tegen het licht te houden en om te kunnen verbeteren. Wij luisteren graag naar onze klanten wat zij van onze dienstverlening vinden. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening of klik hier om onze brochure te bekijken.

Uw VvE-beheer uitbesteden

Met de kennis en middelen die wij in huis hebben, kunnen wij de besturen van Verenigingen van Eigenaren ondersteunen in hun taken. Dat kan op verschillende manieren. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar op zowel administratief, bestuurlijk, bouwkundig / technisch als juridisch gebied. Het gaat er hierbij om dat wij met onze ervaring u als klant kunnen ontzorgen. Door onze omvang kunt u ook nog eens profiteren van ons grote netwerk en het feit dat wij collectief onderhoud en andere zaken kunnen bundelen en daardoor korting kunnen bedingen. U als klant kunt hiervan meeprofiteren.

VvE-pakketten

Onze dienstverlening hebben wij verdeeld in zeven praktische pakketten , variërend van alleen administratief beheer of alleen technisch/bouwkundig beheer tot volledig beheer. Zo kunnen wij zowel de kleine als grote VvE’s ‘op maat’ van dienst zijn. Afhankelijk van de wensen van uw Vereniging van Eigenaren, kiest u een bestaand pakket of stemmen wij de dienstverlening af op uw wensen. Op het gebied van VvE-administratie lopen wij voorop in de markt. Ook op het gebied van verduurzamen van VvE’s hebben wij inmiddels de nodige ervaring. Iets dat in de huidige tijd leeft onder veel eigenaren en ook haar vruchten afwerpt.

Mijn VvE

VP&A biedt klanten online het portaal ‘Mijn VvE’ aan. Met uw eigen inlogcode heeft u overal en op elk gewenst moment inzicht in uw VvE-gegevens, de algemene VvE documenten,  de laatste stand van zaken en de mogelijkheid tot het melden van storingen. Het bestuur van uw VvE heeft binnen Mijn VvE nog extra bevoegdheden om de bestuurlijke taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

VP&A als partner voor het beheren van uw VvE

Wilt u VP&A inschakelen voor VvE-beheer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de dienstverlening die het beste bij u past.

Wij beheren zowel de individuele VvE als meer complexe VvE’s zoals gemengde woon-winkel-centra met gebouwde parkeervoorziening, multifunctionele gebouwen, scholen, alles wat gesplitst eigendom betreft.

In de beginfase van projecten zijn wij vaak betrokken bij splitsingsadviezen, het opstellen van de exploitatiebegroting om de servicekosten te bepalen en de begeleiding in de opstartfase met o.a. het houden van een opstartvergadering.