post image
V

Dienstverlening VvE Beheer

Vanuit onze vier vestigingen in Midden- en Zuid Nederland zijn wij met onze betrokken medewerkers een betrouwbare partner op het gebied van VvE-Beheer. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan in onze dienstverlening centraal, net zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn actief op het gebied van verduurzaming van VvE’s, helpen mensen aan werk in een huismeestersfunctie en zetten ons in voor goede doelen. Zo maken we niet alleen de VvE blij maar ook nog een beetje de wereld om ons heen.

Verder proberen wij ons verder te onderscheiden door met partijen samen te werken om voordelen te behalen voor ‘onze’ VvE’s of voor de bewoners van de VvE. Voorbeelden hiervan zijn inkoopvoordeel van energie, omzetten van traditionele verlichting naar LED en VvE-Autodelen waarbij veel vaste kosten van het hebben van een eigen auto komen te vervallen en je alleen betaalt voor gebruik. Innovatief VvE Beheer noemen wij dat.

Wij luisteren graag naar onze klanten van wat zij van onze dienstverlening vinden. Hier proberen wij ook altijd op in te spelen door opmerkingen en suggesties mee te nemen in verbeterplannen van onze dienstverlening.

Uw VvE-beheer uitbesteden

Met de kennis en middelen die wij in huis hebben, kunnen wij besturen van Verenigingen van Eigenaren ondersteunen in hun taken. Dat kan op verschillende manieren. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar op zowel administratief, bestuurlijk, bouwkundig / technisch als juridisch gebied. Het gaat er hierbij om dat wij met onze ervaring u als klant zoveel mogelijk kunnen ontzorgen of ondersteunen. Wij werken veelal met vaste partijen om zo de hoogste kwaliteit en leveringszekerheid te kunnen bieden aan onze klanten, de VvE’s. Doordat we langdurig met deze partijen samenwerken, loopt dit doorgaans gesmeerd en zijn de prijzen ook nog eens gunstig. De VvE profiteert hier van mee.

VvE-pakketten

Omdat geen enkele VvE hetzelfde is, of dezelfde behoefte aan ondersteuning heeft, hebben wij onze dienstverlening onderverdeeld in zeven praktische pakketten. Deze pakketten variëren van alleen administratief beheer of alleen technisch/bouwkundig beheer tot volledig beheer. Zo kunnen wij zowel de kleine als grote VvE’s ‘op maat’ van dienst zijn. Afhankelijk van de wensen van uw Vereniging van Eigenaren, kiest u het pakket dat bij u past. U betaalt zo nooit te veel. Mocht u hier vragen hebben over welk pakket het beste bij uw VvE past, bel of mail dan gerust op telefoonnummer 0162-447700 of mail naar info@vpagroep.nl.

Mijn VvE

VP&A biedt klanten online het portaal ‘Mijn VvE’ aan. Met uw eigen inlogcode heeft u overal en op elk gewenst moment inzicht in uw VvE-gegevens, de algemene VvE documenten, de laatste stand van zaken en de mogelijkheid tot het melden van storingen. Het bestuur van uw VvE heeft binnen Mijn VvE nog extra bevoegdheden om de bestuurlijke taken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

VP&A als partner voor het beheren van uw VvE

Wilt u VP&A inschakelen om uw VvE te beheren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de dienstverlening die het beste bij u past.

Wij beheren zowel individuele VvE’s als meer complexe VvE’s zoals gemengde woon-winkelcentra met gebouwde parkeervoorziening, multifunctionele gebouwen, scholen, eigenlijk alles wat gesplitst eigendom betreft.

In de beginfase van projecten zijn wij vaak betrokken bij splitsingsadviezen en het opstellen van een exploitatiebegroting om de servicekosten te bepalen. Ook begeleiden wij VvE’s in de opstartfase door het houden van een opstartvergadering en alles wat daarbij komt kijken.

V
>>>>