post image
V

Dienstverlening vastgoedbeheer

VP&A voert het beheer van verschillende vastgoedobjecten en complexen. Van winkelcentra tot grondgebonden woningen en van kantorenparken tot verhuurde appartementencomplexen. Bij al deze vastgoedobjecten draait het om aandacht voor het vastgoed en aandacht voor de huurder. Een prettige constructieve samenwerking met onze opdrachtgevers staat hier bij VP&A voorop.

Het beheren van vastgoedobjecten omvat de volgende hoofdzaken:

  • Financieel beheer,
  • Commercieel beheer
  • Bouwkundig beheer
  • Storingsdienst (servicebureau)

Financieel beheer

Onder financieel beheer valt onder andere: het versturen van de periodieke huurfacturen, het innen van de huren, het maken van de maandelijkse huurafrekening, het doorvoeren van de jaarlijkse indexering en het debiteurenbeheer.

Commercieel beheer

Onder commercieel beheer verstaan wij het op een goede manier contact onderhouden met huurders. Huurders dienen met hun vragen bij de beheerder terecht te kunnen. De verstandhouding tussen huurder, verhuurder en beheerder proberen wij zo optimaal mogelijk te houden.

Bouwkundig beheer

Op bouwkundig gebied zorgen wij ervoor dat de gebouwen in opperbeste staat blijven door tijdig onderhoudskwesties te signaleren, offerte trajecten op te zetten en de onderhoudswerken te begeleiden. Een MeerJarenOnderhoudsPlanning (MJOP) wordt, in de meeste gevallen, als basis gebruikt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Servicebureau

Huurders kunnen met reparatieverzoeken en storingen van zowel overdag als in de avonduren en weekenden terecht bij ons servicebureau. De technische klachten of storingen worden direct uitgezet om te worden verholpen.

Schadeservice / reparatieverzoek

Huurders kunnen met reparatieverzoeken en storingen van zowel overdag als in de avonduren en weekenden terecht bij ons servicebureau. De technische klachten of storingen worden direct uitgezet om te worden verholpen.

Splitsingsadvies

Als deskundige op het gebied van VvE’s adviseren wij ontwikkelaars, beleggers en woningbouwcorporaties bij de totstandkoming van splitsingsaktes. Door onze ruime ervaring in het beheer van VvE’s zorgen wij ervoor dat het gebouw ook na de splitsing op een praktische manier kan worden beheerd.

Vraag offerte aan

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

V