Onze dienstverlening

Sinds 1996 is VP&A actief in Nederland op het gebied van vastgoed dienstverlening. Vooral na 1999 is het bedrijf meer en meer gespecialiseerd in het beheren van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Door autonome groei, diverse overnames en een uitbreiding van de klantenkring met een tiental woningbouwcorporaties, wordt het aantal VvE’s in beheer nog steeds uitgebreid. Hierbij staat kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid voorop.

In het verlengde van VvE beheer is VP&A ook actief op het gebied van Vastgoedbeheer en Bedrijfsmakelaardij. Ook in deze disciplines willen wij ons onderscheiden door een proactieve aanpak en een servicegerichte instelling. Vanuit vier kantoren in Nederland staan wij voor u klaar als servicegerichte vastgoed dienstverlener.

Tot onze klantenkring behoren  VvE’s, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars, overheidsinstellingen, gemeentes, particuliere beleggers en institutionele beleggers.

Deze opdrachtgevers zijn wij van dienst bij het reguliere beheer van VvE’s, het opstarten van VvE’s en alles wat daarbij komt kijken en het beheren van gebouwen, woningen en gemengde complexen en het verhuren en verkopen van deze onroerende zaken.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag!