post image
V

Transacties

  • Filter resultaten

Found 6 Results
Page 1 of 1

Verhuurd – Brucknerlaan 12a te Tilburg


Voor een particuliere belegger hebben wij de winkelruimte Brucknerlaan 12a in Tilburg verhuurd. Deze winkelruimte van ca. 65 m² BVO is gelegen in Tilburg Noord naast het Winkelcentrum Wagnerplein. Huurder is Cefo’s Barbershop.

Tags: , , , , ,

9 januari 2023


Verhuurd – Winkelruimte Koningsoord 136a te Berkel-Enschot


Voor een particuliere belegger hebben wij de winkelruimte Koningsoord 136a te Berkel-Enschot verhuurd. Deze winkelruimte van 136 m² BVO is gelegen naast de Albert Heijn en tegenover Kruidvat, Hema en Zuivelhoeve. Huurder van deze winkelruimte is BELØB Stories, een prachtige modezaak die ook in het Winkelcentrum Heksenwiel in Breda een vestiging heeft.

Tags: , , , ,


Verhuurd – Winkelruimte Hof van Holland 6 te Hoogerheide


Voor onze opdrachtgever Woningstichting Woensdrecht hebben wij de winkelruimte Hof van Holland 6 van 259 m² BVO is verhuurd aan Sport & Slankstudio.

Tags: , , , , ,

7 januari 2023


Verkocht – Winkelcentrum Woensel 275 te Eindhoven


Namens een particuliere belegger hebben wij deze winkelruimte verkocht, gelegen op een toplocatie in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Koper is eveneens een particuliere belegger. Huurder is Scapino die nog een langlopende huurovereenkomst heeft.

Tags: , , , ,


Verhuurd – Hof van Holland 7 te Hoogerheide


Voor de plaatselijke woningbouwvereniging Woningstichting Woensdrecht hebben wij de winkelruimte Hof van Holland 7 verhuurd. Hof van Holland 7 is een winkelruimte van 225 m² die onderdeel uitmaakt van Winkelcentrum “De Raadhuispassage” met o.a. Action […]

Tags: , , , ,

18 december 2021


Verhuurd – Koningsoord 132 te Berkel-Enschot


Voor een particuliere belegger hebben wij de winkelruimte Koningsoord 132 verhuurd in het Winkelcentrum Koningsoord. Het betreft een winkelruimte van ca. 64 m² BVO ten behoeve van Sushi 8, een sushi afhaal zaak met inmiddels […]

Tags: , , , ,


Page 1 of 1
V