post image
V

Dienstverlening bedrijfshuisvesting

VP&A is sinds 2002 actief op enkele specifieke onderdelen binnen het vastgoed namelijk:

Winkelruimte

Winkelvastgoed is ons specialisme. VP&A Makelaardij is betrokken bij de verhuur en verkoop van winkelruimte en adviseert ook regelmatig bij herontwikkelingen en nieuwbouw van winkelcentra. In de afgelopen 10 jaar is VP&A Makelaardij actief geweest bij de herontwikkelingen en nieuwbouw van o.a.

  • Winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg
  • Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda
  • Winkelcentrum Raadhuispassage in Hoogerheide
  • Winkelgebied Papsouwselaan in Delft
  • Winkelcentrum De Hovel in Goirle
  • Winkelcentrum Brandevoort in Helmond

Ons werkgebied is Midden- en Zuid Nederland.
Benieuwd naar ons aanbod bedrijfsruimten? Klik hier!

Kantoren

Op het gebied van de verhuur en verkoop van kantoren zijn wij actief voor een aantal vaste klanten. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere politiebureau’s verkocht voor de Nationale Politie en op dit moment zijn wij actief voor ING op het gebied van verhuur of verkoop van kantoorruimte.
Ook hebben wij in onze beheerportefeuille meerdere kantoren zitten die verhuurd of verkocht kunnen worden. Ook hierin hebben wij de nodige ervaring en gaan wij met veel enthousiasme aan de slag om het beste resultaat te bereiken.

Zorgvastgoed

Op het gebied van verhuur van commercieel vastgoed binnen de zorg hebben wij een aantal mooie projecten gerealiseerd. Wij zijn door Heijmans vastgoed in geschakeld voor advies en verhuur van ca. 4.000 m² (nieuwe hoofdentree) van het ZUWE Hofpoortziekenhuis in Woerden. Daarna zijn wij door TCN in geschakeld voor advies en verhuur van de commerciële ruimten van de nieuwe hoofdentree van het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein.

Taxaties

Taxaties moeten met zorg worden uitgevoerd en moeten goed onderbouwd zijn. Daar kunt u bij VP&A op rekenen. Door onze schat aan ervaring op het gebied van verhuur en verkoop van diverse soorten vastgoed, kunnen wij als geen ander een realistisch beeld schetsen van de waarde van uw vastgoed. Heeft u een waardebepaling nodig of een taxatie door een erkend taxateur? Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beleggingsmakelaardij

VP&A Makelaardij kent de wereld van de particuliere – en institutionele beleggers en van de pensioenfondsen. Door onze integere manier van werken bent u er zeker van dat uw vastgoed op een juiste wijze op de markt wordt aangeboden. Dit zorgt voor vertrouwen bij de wederpartij en voor goede verkoopprijzen en voorwaarden.

Veel institutionele beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, particuliere beleggers, overheidsinstanties en retailers schakelden VP&A al in bij de bemiddeling van hun vastgoed. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

V