VvE beheer en Corona

Ons land bevindt zich momenteel in lockdown. Ook na de lockdown hebben we voorlopig nog te maken met beperkende maatregelen door het Coronavirus.

Dit betekent echter niet dat het beheer van uw VvE stil ligt! Gelukkig zijn er verschillende manieren om met elkaar te blijven communiceren op afstand en is er een noodwet goedgekeurd die digitaal vergaderen en besluitvorming mogelijk maakt. Er hebben al vele digitale vergaderingen succesvol plaatsgevonden. VP&A en de (bestuurs)leden van de VvE leren door deze, nu noodgedwongen oplossing, effectief en efficiënt met elkaar te communiceren wat in de toekomst zelfs zou kunnen blijven bestaan naast het fysieke overleg.

Hieronder informeren wij u graag wat ons beleid aangaande de beperkende maatregelen de komende periode inhoudt en hoe we onze dienstverlening voortzetten met uw en onze gezondheid vooropgesteld.

Voorlopige maatregelen:

  • Er vindt geen overleg/bezoek plaats op een van de vestigingen van VP&A
  • Medewerkers van VP&A plannen geen overleg in op locatie
  • Bouwkundigen spreken nog uitsluitend af in de buitenlucht. Geen fysieke leden- en /of bestuursvergaderingen
  • Medewerkers werken zo veel mogelijk vanaf huis

Bereikbaarheid:
Onze medewerkers werken voornamelijk vanuit huis of in shifts op kantoor. Uiteraard proberen we de bereikbaarheid optimaal te houden. U kunt ons daarbij helpen door reparatieverzoeken zoveel mogelijk te melden en te volgen via het eigenaarsportaal van de VvE. Was een van onze medewerkers even niet bereikbaar? Zend dan een mail met terugbelverzoek naar info@vpagroep.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ledenvergadering:
Ons streven is om zo veel mogelijk vergaderingen door te laten gaan zodat besluiten genomen kunnen worden en noodzakelijk onderhoud niet blijft liggen. Wellicht heeft uw VvE vorig jaar ook al een digitale vergadering gehouden. Uw VvE manager informeert u graag over de mogelijkheden.

En nu verder?
De lockdown duurt tot tenminste 1 juli. Ons beleid blijft van kracht tot nader bericht. Omdat niet duidelijk is tot wanneer de beperkingen gelden, willen we zoveel mogelijk (digitaal) laten doorgaan zodat er geen achterstanden ontstaan.

Vragen?
Het is begrijpelijk als u vragen heeft. Twijfel niet om contact op te nemen met uw accountmanager om uw vragen te bespreken of om samen naar de mogelijkheden te kijken. Ondertussen volgen wij de maatregelen op de voet en blijven u informer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *